söndag 23 januari 2011

Har gått i ide

Det känns i alla fall så.

bloggbilder 4 060

Därför blir det en liten bild på min underbara västgötaspets, Viggo. Han är så snäll så det finns ingen snällare. Katterna gör som dom vill med honom, barnen kelar och leker med honom. Han är nu extra lycklig då hans älskade Mikaela kommit hem från Afrika och kan gå promenader igen med honom.

bloggbilder 4 044 Trädgårdskursen tog slut i december och Gunnel (på bilden) har varit en av våra superkunniga lärare på Dingle lantbruks skola. En jätte bra kurs (Trädgård,distans) som jag varmt rekommenderar.

Nu  läser jag vidare på universitetets A-kurs i religionsvetenskap. Intressant men inte helt lätt! Bra att ha något att läsa när man är trött i ryggen och måste gå och lägga sig, man känner sig inte så onyttig då.

2 kommentarer:

 1. Hej på dej.
  Ikväll är jag helt slut efter 2 heldagar vid en dataskärm och allt bara snurrar runt i skallen. Men hoppas få ordning på det såsmåningom. Inte helt lätt att hänga med i svängarna. Nu är det vävning som gäller ett tag framöver. Måste ju jobba också och inte bara roa mej. Viggo ser ut att trivas i snön. Jag vill ha vår snart.
  Ha det! och kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej! Förstår så väl att du vill gå i idé, så känner jag varje vinter när snön kommer! Men nu kommer våren snart! Du får väl göra en tur till fädernesbygden?
  Vårkram, Monica

  SvaraRadera