onsdag 9 maj 2012

Kurs etta !!!

S1052468

Jo minsann, den här lille plutten gick ut valpkursen som kursens ljus. Han hade full pott på alla moment. Ligga, sitta, spåra, inkallning, rubbet. Spåra var helt klart roligast, han drog som en tokig genom skogen rakt på målet. Godast var kanske köttbullen som låg gömd under en plastkruka. Det fanns fyra att välja på men det lilla matvraket  Duddley är det ingen som lurar. Han tog krukan på stuts och vände upp och ner på den. Köttbullar sitter ju aldrig fel !

Nu får vi se om vi ska gå någon mer kurs. Duddley tyckte ju att det var kul. Vad gör man inte för dom små barnen! Spåra ska vi i alla fall fortsätta med lite på egen hand här i skogen. Vi har ju alla möjligheter alldeles runt knuten.

S1052458

Måste också visa den fantastiska hibiskus som vi fick av Karin i bröllopspresent. Det är en stickling från den planta hennes mor fick när Karin var nyfödd, det var 70 år sedan! Blomman klarade flytten från Lund och blev lika stor som min hand. Otroligt.

5 kommentarer:

 1. Duktig vovve. Så fin blomman är. Hoppas du får den att överleva 70 år till.
  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Så roligt att både hunden och ni gillade kursen! Och duktig var han! Grattis!
  Vilken fin hibiskus! Fantastiskt att kunna bevara en så gammal planta!
  Kram från Kämpinge!
  Monica

  SvaraRadera
 3. Så fin vovve du har. Konditionskrävande men kul. vi är väl lite latare här på Torpet och öppnar bara dörren för vår lilla Sissi. Hon kan sitta nere på ängen hela dagen och vakta sorkhålen, det är livet
  det tycker Sissi. En sådan fin hibiskus du fått, den får du vårda så kanske den kan leva en generation till. Ha det så gott i vårregnet.
  kramar från Lisbeth

  SvaraRadera
 4. Men det är väl självklart att Duddley fixade detta. Heter man Duddley Do Right och är mormors lilla kelgris så förpliktar det.

  Vad det gäller hibiskusen så är jag inte lika imponerad.Den jag har i köket är också gammal och har nu blommat i flera veckor med sju blommor på en gång som mest.

  SvaraRadera
 5. Rätt beslut. Bara kasta och släng det som inte håller måttet. Vad ska du sätta upp i den vävstolen nu? Välj en varp som håller.
  Kolla in mitt senaste inlägg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera