måndag 12 maj 2014

En liten uppdatering

Har misskött mig länge nu och inte skrivit något, har haft lite annat i tankarna!

S1050532

Det växer här inne i alla fall, gurkan har nu passerat lysröret! Det måste snart bli så varmt så vi kan flytta ut i växthuset.

S1050523

det här växer också, strumpor ska det bli när det blir klart !

S1050524

Sparrisarna står som stolta soldater i landet, men de får ha fönster över sig på nätterna, och oftast på dagen också. Det är rätt kyligt med 12 grader på dagen tycker de.

S1050525

Jordgubbarna blommar i växthuset men det finns nog inga pollinatörer. Dörren är öppen men det är så kallt och regnigt att jag har inte sett några flygfän över huvud taget.

S1050531

Och så är ju de här typerna med också förstås, som min farmor kallade en av katterna på gården förr de är “allestädes närvarande”. Alltid glada och på G.

2 kommentarer:

 1. Inte hörs det mycket från dej, men d e t är väl uppsatsen som tar all fin tid. Vill inte byta med dej. Vad det växer hos dej. Det är inte många dagar sedan vi hade snö och nu regnar det. Suttit i vävstolen idag så jag fått ont i nacken. Jag har funderat en massa och tror att jag ska lägga ut den där högen med plockepin som ligger i din vävstuga till försäljning. Tror aldrig att jag kommer att använda den. Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Dina sparris ser ju nästan skördemogna ut, trots ert kalla väder! Vi har ätit 2 ggr av våra, men bara några st var...
  Vi har haft lite svalt här också senaste veckan, men till helgen ska det tydligen bli varmt och skönt! Hoppas att det sprider sig till er också!
  Kram från Kämpinge och mig!
  Monica

  SvaraRadera