lördag 25 april 2009

Gröna fingrar?


Nu kan man ju fråga sig om det här har blivit en trädgårds sida eftersom det bara är en massa blommor och sånt. Men har man så här underbart väder som vi har nu så kan man bara inte låta bli.
Alla mina förodlade blommor har åkt ut på veranda taket för att få ta del av solens fantastiska värme. Och på det svarta plåt taket blir det verkligen varmt. Det är knappt man kan gå där uppe.
Nu får vi se om det blir något av de här stackarna.

2 kommentarer:

 1. Hej på dej!
  Misshandlade sjukgymnasten dej mycket igår???? Men det verkar som du lever i alla fall. Jag trodde du skulle ha en blogg om knyppling och vävning, men det är klart lite kan du väl få bre ut dej, bara du kommer tillbaka till ämnet. Ha en skön helg och många kramar från Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Tack för titten hos mig! Jag blir så glad över alla ny vänner som kikar in och lämnar ett avtryck.
  Hos dig hittar jag en mysig blogg och ännu en duktig hantverkare :) Beundrar din vackra altarspets med silvertråd!

  Men det är klart att det blir lite blandat i inläggen om man har många intressen, men livet består inte bara av hantverk heller ;) jag har också precis samma tankar om att man kanske borde hålla sig till ett tema, men jag blandar också :))

  Själv ägnar jag väldigt lite tid för hantverk just nu, det går i perioder :) men tidigare har jag prövat på lappteknik, vävning, lädersömnad m.m. så vackra hantverk ligger mig varmt om hjärtat.
  Ha en fin dag! / Bea
  Välkommen att titta in åter!

  SvaraRadera