lördag 22 oktober 2011

Lördag

Idag har jag varit ett riktigt ego. Jag började med att gå på gym och sedan slappa i bastun och flyta runt i varmvattenbassängen vilket var helt underbart för mitt krånglande ben/rygg. Sedan gick jag på biblioteket och botaniserade bland lite tidningar och böcker för att sedan gå på vernissage.

På kulturhuset i Herrljunga visar just nu Anna Eggert sina glas och textil alster. Helt underbara är dom. Hon har bland annat gjort det stora fönstret i Herrljunga kyrka och jag inså att jag vid ett flertal tillfällen faktiskt suttit och tittat på en glasvägg på akuten i Alingsås som hon gjort.

kyrkfönster

Jag hade inte kameran med mig tyvärr så jag har lånat en bild från hennes hemsida som är en detalj från kyrkfönstret i Herrljunga och så får ni länka er vidare till hennes hemsida:  www.annaeggert.se så kan ni titta på mer. Dock är inte hennes glasplattor med trollsländor på med på hemsidan de var helt sagolika. De kan man se hela nästa vecka på kulturhuset i Herrljunga.

2 kommentarer:

 1. Hej! Vilket lyxliv du haft idag. Kan du inte kolla in utställningen en gång till med kameran. Jag gillar inte heller kylan, men idag har det inte varit så kallt.
  Var rädd om dej och ta på dej elfilten.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig, avslappad dag du har haft! Det ska man unna sig ibland!
  Här har vi haft ett strålande höstväder idag!
  Kram från Kämpinge!
  Monica

  SvaraRadera