lördag 21 juli 2012

Stockholm

Till slut kom jag hem igen efter ett litet stopp på några timmar i världens ände, Töreboda. Den ende som verkligen tjänade på att västsveriges tåg stod stilla var pressbyråägaren i Töreboda som aldrig sett en sådan rush !

Det mest omvälvande på vår resa var alla löven på Liljevalchs. Jag hade sett lövformen innan och tyckte att den såg rätt tråkig ut, vad kan man göra med det här? Men oj vad  förvånad jag blev när jag steg in i skogen och såg all kreativitet som bor i vårt avlånga land.

S1052575

Jag tror inte att jag lyckades se alla löv ( 2000 st) men av de jag såg var några favoriter.

S1052573

En klar etta!!

S1052576

S1052584

S1052588

Några andra favoriter.

Det fanns ju även annat att titta på …

S1052572

Utställningen verkade välbesökt och det försvann lätt tre timmar.

S1052570

S1052569

Inspirerad blev man och nu är det bara att jobba på med alla idéer.

5 kommentarer:

 1. Hej! Vi hade vi roligt och vad mycket fint vi såg. Vill igång med nya saker nu, men som du vet har jag lite som måste göras först. Vi får ta fram våra "rutblock" och skissa i dem.
  Hoppas du får en skön semestervecka till.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Har tittat på Birgittas inlägg om den utställningen tidigare, det var kul att se din version av den!
  Nu har sommaren kommit till Kämpinge, kan jag berätta...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Så trevligt ni har haft. Skulle så gärna också vilja se den fina utställningen, kanske man ska åka...
  Jaså du hittade inte vävfelet, det är nog bara kameran som gör det svårhittat. Jag har nämligen vävt 2 inslag med grått istället för varannan vit och grå men bara på ett ställe så långrandningen blev förskjuten, men skit samma jag har kommit över det nu och man kan ju inte slänga en matta för en sådan sak. Tror jag klarar mig från förstoppning. (himla bra) kram från Lisbeth

  SvaraRadera
 4. Så trevligt ni har haft. Skulle gärna vilja se den utställningen också. Få se kanske man ska åka. Det är nog bara kameran som gör att det är svårt att se vävfelet på mattan, Jag har nämligen vävt 2 insl med grått istället för varannan vit och grå. Skit samma jag tror jag klarar av att leva med det.kram från Lisbeth

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Tack för hälsningen!
  Vilken underbar konst du visar! Det finns inga gränser på vad allt som kan skapas av de mest fantastiska material. Härligt!
  Ha det gott /bea

  SvaraRadera