söndag 20 september 2009

Spökligheter

I går var jag på en liten folkvandring på Domarringen i Lagmansholm. Den visade sig vara väst-Sveriges största. Det är mycket man inte vet! När vi kom dit fick vi två ståltrådar i händerna och så skulle vi hålla dom lite löst rakt framför oss  och gå runt i Domarringen för att leta efter magnetiska linjer mellan stenarna.

bloggbilder 2 043

Så här ser ståltrådarna ut.

 

 

 

 

Jag vill genast påtala att jag inte tror på sådant här larv!

Ni skulle sett hur löjligt det såg ut när 25 personer började vandra runt med ståltrådar  stickande ut rakt framför sig.

Nåja jag blev ju liksom påverkad av grupptrycket och höjde mina pinnar jag också……………

Det funkade !!!!!!!

Mellan varje sten i ringen så korsade sig pinnarna och indikerade en sk. Currylinje.

Jag tog med mig trådarna hem och kollade av trädgården och jojomensan här fanns också linjer. Huset stod dock ganska fritt, endast i det ena hörnet slog pinnarna. Så nu kan jag ju sova gott, inga magnetfält ska kunna störa min sömn, fast den har ju inte varit dålig innan heller så.

3 kommentarer:

 1. Hej på dej! Jag tror inte heller på sådant där hokus pokus. Men du verkar ha blivit överbesvisad. Roligt att se din triologi av gubbatäcke. Jag är inte mer lila än du, men det jag väver ju i olika färger och det är det som brukar bli kvar. Får nog sätta upp en löpare i daldräll, eftersom alla verkar gilla det.
  Jag ska också dra söderut till helgen. Martina fyller 9 år i morron och har kalas på lördag. Har inte träffat ungarna sedan i juli.
  Skriv inte så där om Glimåkra. Du ska inte tro utan att jag har suttit här och läst deras program och är så sugen att åka dit och få inspiration. Det kan behövas ibland. Men det är för långt för mej, i alla fall i år. Jag får lugna mej till vävmässan 2011. Har försökt få ett tips var den ska vara, men inget svar. Jag vet i alla fall att det kommer ut en ny vävbok då. Tina Ignell håller på att väva till den.
  Det är katastrof här. Har 2 tomma vävstolar!!!!
  Ska försöka hinna dra på en varpfläta i veckan och sedan ska jag varpa 14 m panelgardin. Dom ser jag inte fram emot att väva.
  Åker du själv till Skåne, men det blir väl bara helgen.
  Ha det så mysigt ikväll.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 2. Fniss...tänkte innan jag läste, sånt tror jag inte på, men du verkar övertygande, så nu vet jag inte ..*ler*. Märkligt är det i varje fall att det fungerar!!
  Så vackert du gjort inom glas och ram - va` duktig du är!
  Ha det gott! /bea

  SvaraRadera
 3. Hej du! Jag vet inte om jag är så lättövertalad. Ska ju ner till Falköping den här helgen. Och du vet ju att det är en hel del mil att köra. Det är ju över 30 mil till dej. Men skulle vara himla kul. Får fundera på det. Men du jobbar väl, eller har kan du ta kompledigt?
  Kramen Birgitta

  SvaraRadera