fredag 2 juli 2010

Oj vad tiden går…

Nu har jag hunnit vara nere i Skåne och fira midsommar. Det var jätte roligt och mycket svårt att åka där ifrån.

Lite bilder tog jag som jag tänkte delge er med:

S1051572

Kämpingebukten

 

 

 

 

 

S1051580

Vallmo som jag trodde  växte i hela Sverige eftersom det är ett ogräs i Skåne men inte…. så här där jag bor blir det faktiskt aldrig midsommar för mig eftersom vallmona saknas.

 

S1051586

 

Pioner är också midsommar för mig då en grannfru alltid hade med sig stora pioner till midsommarstången när jag var barn och jag var så imponerad av dess storlek. Det är jag föresten fortfarande.

Nu är det varmt och härligt ute men mygg och knott förpestar tillvaron för oss. Just nu väntar vi på att höpressens knytare ska göra som vi vill så vi kan köra in hö. Risk för lång väntan är jag rädd!!!

3 kommentarer:

 1. Vackert! Nu är det verkligen gott att vara.
  Hoppas du får en skön helg med sol, värme och utan mygg! /Bea

  SvaraRadera
 2. Gick förbi Pilevallen i midsommarhelgen - var du där? Vi hade gäster här, så det blev inte aktuellt att gå in och säga hallå!
  Men ett fint midsommarväder fick vi!
  Och värmebölja lär det bli till helgen...
  Ha det bra, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Hej på dej! Nu har jag varit på den jobbigaste mässan jag varit med om. Igår var det 35 grader i skuggan och luften så kvalmig och det stod helt still. Då mår inte jag nåt vidare som du vet. Likaså undrar jag var alla trevliga kunder var. Förmodligen på badstranden. På fm idag kom det lite regn i Brunskog. Hemma fick vi 14 mm.
  Ha det så gott. Har du semester?
  Kram Birgitta

  SvaraRadera