onsdag 15 augusti 2012

Stenrik

Vad gör man när grävmaskinen är på väg larvandes hemåt. Jo i den här delen av världen så antingen gräver man upp sten eller gräver ner sten. Det mesta här handlar om sten eftersom vi är i stenrikt land.

Så varför inte gräva ner en sten för omväxlings skull. Detta har maken gått och grunnat på länge och nu blev den så äntligen rest…

S1052675

… vår Fallos symbol !

Krukan har vi haft på platsen tidigare men nu tyckte maken att den skulle flytta för den förtar liksom stenens storlek så jag får väl fundera ut någon ny plats för den.

Måste skicka med lite voffsingar också…

S1052676

vår lille lurv har fått med sig “snutte lasen” på vår lilla utflykt. Den ska det ruskas livet ur mellan varven.

S1052677

Viggo som är en mogen man i sina bästa år tycker allt att lillen är bra jobbig ibland.

S1052678

Mina små charmtroll !

3 kommentarer:

 1. Hej! Förstår att du varit i Floby och inspirerats av fallosen där! Goa voffsingar.
  Idag har vi varit på utflykt igen och nu var vi till Dalarna och jag fick bestämma och titta på hantverk och hemslöjd. Det mesta hade stängt i helgen, men en del fanns öppet. Vi har haft så härligt och varmt och fint väder. Det var så fint vid Siljan.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Festligt med en egen "staty"!
  Typiskt hundar att gilla att dra i en "lase"!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Det måste väl kännas högtidligt och fint att få överlämna något sådant till eftervärlden, och så fint du har knypplat.Jag har själv vävt ett bårtäcke som ska finnas i vår släkt, det känns fint för mig.Kom ihåg känslan när jag vävde det. Tack för kommentaren till badrummet och alla besökare. kram från Lisbeth. ps dina hundar ser så goa ut....

  SvaraRadera