tisdag 16 februari 2010

Oh så mycket kul......

Har varit på introduktion idag till en ny kurs som jag ska gå det här året. Det är en kurs i trädgård på distans. Vi ska börja med tre dagar nu på Dingle naturbruks gymnasium för att lära oss lite praktiska saker och så ska vi kunna logga in på en arbets- sida på internet där vi ska lämna in uppgifter. Lärarna verkar enormt engagerade och alla elever är i mogen ålder och vill verkligen lära sig något. Alla har vi sett fram emot den här kurs starten länge nu. Så kära bloggare nu blir det kanske lite glesare mellan inläggen för jag ska hinna läsa också. Fast det kanske händer en massa kul på den här kursen som jag måste delge er så det kanske blir fler inlägg istället. Vem vet!

2 kommentarer:

 1. Åh, vad kul med en trädgårdskurs! För mig låter det litet konstigt att kunna göra det via datorn, men oj, så praktiskt! Du måste lova, att berätta vad ni får lära er?
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Hej på dej! Tycker du inte du har tillräckligt omkring dej ändå. Men jag förstår att det kan vara roligt. Har du nytta av den kursen på jobbet? Men det blir tufft när du jobbar heltid.
  Kommer du att hinna väva och knyppla nu? Idag har jag haft ledigt från vävstugan. Bakat semlor bl.a. Men i morron ska jag fortsätta med trasmattan.
  Ha det så gott!
  Kramais Birgitta

  SvaraRadera