tisdag 2 februari 2010

Tidsbrist

Jo tack jag vet att detta är årets kortaste månad , Birgitta, men jag har ju så mycket att göra och dagen är ju i och för sig lite längre nu men ändå för kort. All snö gör mig också lite halvtokig, hinner ju inget annat än att skotta och nu skulle jag besiktiga bilen idag och trodde att den skulle gå igenom, jag har ju haft den inne två gånger för både styrningen och bromsar, tuta och bilbälte, vad kunde mer bli fel.

JOOO naturligtvis en liten retsam spindel någonstans som inte blev godkänd och så lilla handbromsen. Blir jag galen eller?

Tur att de inte märkte min lilla luriga lampa som lyser för att det är en lampa sönder någonstans, men den lyser bara när jag har halv-ljuset på och slår jag över till hel-ljuset och sedan tillbaka till halv-ljuset så är den försvunnen. Var rädd att den skulle lysa precis när jag besiktigade men jag klarade denna gången. Ve och fasa så måste jag ju tillbaka, ska vi slå vad om att lilla lampan passar på att lysa nästa gång?

Bilar…………………SUCK

Ha det nu bra alla bloggare i snö-O-vädret.

5 kommentarer:

 1. Årets kortaste dag??? Den trodde jag att vi passerat vid jultiden! Hoppas att det gick bra med bilen?
  Glad att du gillar mina bilder!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Hej på dej! Byt bort bilskrället!!!! Du har ju bara problem med den. Det måste finnas något bättre för dej att åka i. Här började dagen med snöoväder och strömavbrott, inget kul. Fick inte något the till frukost, utan bara kall provia. Mörkt var det också. Men vid lunchtid var allt som vanligt igen. Kommer visst aldrig iväg ner till Falan. Vill inte ge mej ut nu och köra så långt. Du är inte ensam om att vara trött på det där vita som ramlar ner från skyn.
  Nu får vi snart börja tänka till på bröllopspresenterna vi skulle göra. Det låter väl lite trevligare.
  Ha det så gott och kramisar
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Fy för bilar som måste kostas på! Det kan verkligen bli dyra historier. Själv fick jag byta kylare strax efter jul! Det var ju som hittat!!
  Assi

  SvaraRadera
 4. Trist med krånglande bilar! DE skall fungera annars...!
  Snö och åter snö, verkar det finnas överallt, nu får det väl räcka och solen kan börja göra sitt eller..?
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 5. I år vore det väl bättre att satsa på Snöscooter än bil?

  SvaraRadera