lördag 20 februari 2010

Snö

Nu har vi nog fått 20 cm i natt och mer kommer det hela tiden tillsammans med en ilsken vind och 8 minus grader.

Sambon fick pulsa fram till la´gårn på morgonen.

bloggbilder 2 158

Och hunden tycker det är jobbigt nu, mer snö än han har mankhöjd till. Vägen har försvunnit i snödrevet så bilen står nog bra där den står.

 

 

Då kan man glädja sig lite åt sin kurslitteratur.

bloggbilder 2 156

Blommor och buskar heter den ena och så Beskärningsboken. Saknas på bilden gör Plantskoleboken som är ganska fullmatad av information men jag ser fram emot att läsa även den. Blommor och buskar är jätte fin med massor av bilder, vad ska man göra åt vårkänslorna när det är snöstorm ute?

5 kommentarer:

 1. Ja, denna vinter! Om det inte vräker ner snö, ja, då knäpper kölden i knutarna och den isiga vinden gör sig påtaglig i ansiktet om man tvingas gå ut :)
  Kul med trädgårdskurs! Är det en utbildning eller för den intresserade trädgårdsentusiasten?
  Trevlig helg!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 2. Hej India! Stackars er med all snö! Kan berätta, att här i Kämpinge är det strålande sol och
  3 plusgrader idag! Det plaskar och rinner ute. Härligt!!! Hoppas, att det håller sig...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Jo, nog har vi fått vår beskärda del av snö i år. Igår tog resan till Stockholm tio och en halv timme i stället för fem och det som hindrade var ett trasigt lok och en krock med en älg och igensnöade växlar. Alltnog, jag hade riklig matsäck och tågpersonalen var fantastisk i sin iver att hålla oss underrättade genom högtalarna, samt i att spetta loss älgar från buffertarna/Alf

  SvaraRadera
 4. Hej du! Vi har världens snöoväder här också. Värst tror jag det är i Dalsland. Där är E 45 stängd för trafik, liksom alla tåg inställda från Kil till Gbg. Vi ska inte ge oss ut säjer de på radion. Och det har jag ingen lust med heller. Bara till vävstugan ett par gånger idag. Mattan är färdigvävd nu och på slutet väver jag en matta till Donna att ha i hundkojan när vårsolen kommer. Kunde inte klippa ner så långa efsingar som det blev.
  Roligt att du också vill vara med och tävla hos mej.
  Ha det så gott.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 5. Det er flott med vinter! Her er det iskaldt , men flott skiføre og vi koser oss i løypene!

  SvaraRadera