tisdag 10 november 2009

Änglar

Nu är vi på väg in i julens hets. Detta året ska gå i Änglarnas tecken har jag bestämt och börjar därför lite nätt redan nu med julpyssel.

bloggbilder 2 061 Vädret har varit uruselt här idag med både regn och inslag av hagel och snö. Då passar det bra att göra lite änglar.

Nu har A-C:s vävstolar kommit hem till sig och det ser ut som ett bombnedslag i min vävstuga. Kan bero på den där varmluftspumpen som jag fortfarande håller på att installera. Sedan får vi se när jag ska hämta hem vävstolen som står i Kämpinge och väntar på mig. Kanske kan bli en retur resa när jag kör ner med äppleträden som jag köpt för att plantera hemma i Kämpinge. Nu är de jordslagna här så länge. Får bli till våren.

Meningen är att det ska bli fler änglar före jul.

Ni får väl se hur det går .

3 kommentarer:

 1. Vilka söta änglar du har gjort. Kan du inte göra en liten tävling, så vi kan vinna sådana.
  Hoppas du får ordning på din värme i vävstugan så du kan väva ner det randiga tyget. Det är ju tur att du har din rolls royce kvar så du kan väva.
  Vi har också trist väder.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Det var när jag solvade som jag fick ont i ryggen. Fick bara sitta korta stunder då. Nu känns det bättre.
  Ljusterapi kan du säkert behöva. Kan du inte hänga upp vita lakan runt omkring och så tänder du en stark lampa och sitter eller ligger där och filosoferar i lugn och ro. Det är väl en utmärkt idé. Pröva får du se.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej, och tack för besöket inne hos mig... =)
  Ja visst är det så mycket bättre nu när man ser fotona direkt i kameran och har möjlighet att ta bilden en gång till om den blir misslyckad första gången.
  Vilka härligt söta änglar!! Tror nog nästan jag "lånar" din idé om det är okej?! ;)
  Kram, Therése

  SvaraRadera