torsdag 5 november 2009

Nu äntligen…….

Tiden är slagen för länge sedan men allt mellan himmel och jord har kommit emellan men  ,NU ÄR DET DAGS!

Vad är då så häpet?

Jo A-C:s vävstolar är lastade på grannens häst transport och i morgon far de hem till sin ägare efter en exil på säkert 6 år eller mer.

Tack snälla A-C för lånet, för nu vet jag att du hittar in på min blogg och du är så välkommen i gänget.

Tack också Väverskornas mästare i Utsikten från Vävstugan för din Award.

Du ska få sju upplysningar av mig och så skickar jag den till alla er som önskar hämta den hos mig . Jag delar allt här på bloggen med alla som önskar titta in hos mig. Dessutom fick jag beslutsvånda av att välja ut 7, det går bara inte. Men tala gärna om i kommentaren i fall ni hämtat den så jag kan smyga in på er blogg och läsa 7 “hemligheter” om er för jag är extremt nyfiken av mig!

Award2 Här är 7 “hemligheter” om mig:

1. Jag har läst Paleografi på Göteborgs universitet.

2. Jag spelar fiol

3. Jag sjunger i kör

4. Jag har aldrig suttit på en häst men jag har lovat mig själv att vid något tillfälle i mitt liv ska jag kravla mig upp på en sådan där krake.

5. Jag är egentligen höjdrädd men jag motarbetar det hela tiden.

6. Jag är barnsligt förtjust i Boxer 350, det var min största rädsla efter min ryggoperation att jag kanske aldrig skulle kunna köra traktor igen, vissa saker hänger man upp sig på som faktiskt inte är så viktiga men Boxern är en riktig traktor, ingen joystick, härligt ljud och stor ratt! Går i alla väder och har liksom det riktiga klöset.

7. Brukar lägga in sockerbetor ihop med rödbetor när jag gör inläggning. Rödbetorna har jag bara med för färgens skull och sockerbetorna är sötare och godare än rödbetorna tycker jag.

Ha nu en riktigt bra fredag och njut av kommande helg.

3 kommentarer:

 1. Hej! Det var på tiden att A-C får tillbaka sina vävstolar som du inte har plats för hos dej. Nu kan du hämta upp vävstolen, som är lite mindre och som du har i Skåne. Har du fått fart på värmen i vävstugan än? Du vet jag kommer och inspekterar i slutet av februari!!! Det kan man inte missa. Roligt att du tog dej tid med awarden. Det mesta visste ju jag om dej.
  Ikväll har jag fållat 3 löpare. Det får räcka för i kväll.
  Ha en trevlig fredag.
  Kramar till dej. Birgitta

  SvaraRadera
 2. Grattis till Awarden och kul att få läsa lite om dig. Paleografi- undrar lite vad det är?
  Hoppas du får en angenäm helg! /Bea

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillade grytlapparna. Hoppas kunderna i Uddevalla också gör det.
  Vävstol måste Du ha...
  Meta

  SvaraRadera