torsdag 12 november 2009

Mer änglar

Köpte härom dagen dessa helt underbara skapelser. Dom passar perfekt in i min plan, som ni får se när det närmar sig jul.

bloggbilder 2 062

Idag har jag fått göra något riktigt roligt, köra hjullastare. Lyckade få riktigt bra ordning på komposthögar, grus och jordhögar. Nu börjar det likna något. Nu ska komposteringen komma igång på riktigt utan en massa blandningar. Problemet som dök upp idag var istället vad jag ska täcka min färdiga jordhög med för att inte ogräset ska ta ny fart där? Får nog ringa mitt orakel i kompostvärlden och höra om hon har någon bra lösning.

3 kommentarer:

 1. Hej du! Visst ser Donna ledsen ut i dumstruten. Men hon får inte slicka på såren och det får inte Sniff heller göra. Jag tror att hon är lite groggy efter sövningen. Men har lyckats kränga av struten en gång.
  Nu ska jag sätta mej och fålla dukar. De lila vävs enligt planering, två om dagen. Har 4 kvar.
  Ryggen är bättre nu när jag inte behöver solva.
  Änglarna är jättesöta.
  Önskar dej en mysig torsdagskväll.
  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är som kör hjullastare och egen kompost är bra att ha i köksträdgården som jordförbättrare, rena rama godiset.
  Söta änglar, ser framemot dina planer :)
  Ha en fortsatt trevlig kväll! /Bea

  SvaraRadera
 3. Va häftigt att köra hjullastare. Jag tycker du skall täcka dina jordhögar med en mörk pressenning för då kommer ej ogräset tillbaka.
  Lycka till!

  SvaraRadera