söndag 1 november 2009

Lövens förbannelse!

Jodå det vilar en förbannelse över sista veckan i oktober, det är då vi kyrkvaktmästare sliter som idioter för att få bort alla nedfallna löv, lägga granris och kransar och tömma överfulla soptunnor. Det positiva med denna vecka är alla rara människor som dyker upp på kyrkogården synd  bara att de kommer just den vecka man är som mest stressad.

Årets vackraste gravdekoration på min kyrkogård var denna

bloggbilder 2 058Dessutom har jag försökt installera en varmluftspump i min vävstuga vilket visade sig vara helt omöjligt.

Instruktionsboken stämmer inte överens med levererad anläggning, upphängnings anordningen är så vek att inneranläggningen ramlade ner, ytter anläggningen går inte ihop med inneranläggningens handske och kondensvattenslangen går inte att montera ihop. Säg något som fungerar!

Dessutom strejkade damsugaren i en kyrka i går, luckorna till den ena kyrkans klockstapel hängde sig i öppet läge ( tur att det var öppet läge annars hade vi aldrig kunnat ringa, då hade jag väl fått dra själv i klockan, suck) och i veckan lyckades jag slå emot dörren på  traktorn med ett träd så hela glasdörren gick i miljoner bitar och dörren blev sned.

Detta är en förbannelsens vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så idag ska jag inte göra ett dugg för det blir säkert fel!

I Fredags hann vi i alla fall med att gå på Vara konsert hus och se en nostalgi föreställning. Showens stjärna var Jerry Presley en kusin till Elvis som sjöng Elvis låtar fast bäst var ändå trummisen i bandet  som kompade. Vilken kille till att spela, en fantastisk talang.

Så ,ha nu ni en riktigt bra dag ni som kan, jag ska sätta mig och sura i en hörna till den här förskräckliga veckan är över.

3 kommentarer:

 1. Jag sitter redan i den där hörnan, och väntar på att min träningsvärk ska ge sig. Men på måndag....

  SvaraRadera
 2. Hej! Om jag hade vetat att du satt i en hörna och tjurade tidigare idag så hade jag ringt dej och försökt muntra upp dej lite.
  Det är roligt att du också vill vara med i min tävling.
  Ha det gott och försök tänka positivt.
  Kramar till dej. Birgitta

  SvaraRadera
 3. Ursäkta...men jag skrattade... !! Rolig läsning du bjuder på i varje fall, och inte är det alltid flyt i vardagen, men man får ta det med ro ;)
  Hoppas du krupit ur ditt hörn och njuter med tända ljus av kvällen nu :)

  Så vacker sjöstjärna och vitmossa, helt fantastiskt!!
  Kram och en uppmuntran till dig! /Bea

  SvaraRadera